Puurpassie IJs

Puurpassie IJs

25 jaar ervaring in het bereiden van ijs en patisserie. Eigenaar Lars Onrust behaalde in die jaren meerdere nationale en internationale prijzen. De bekroning was Nederlands 1e plaats: de gouden ijscoupe. Originaliteit, creativiteit en werken met natuurlijke ingrediënten staan altijd voorop. Zo werken wij bijvoorbeeld met de biologische melk van de Noorderhoeve uit Schoorl en komen de onbewerkte aardbeien rechtstreeks van de kweker in Egmond Binnen. De patisserie wordt geleverd door De Patissier uit Oegstgeest die deel uit maakt van het Nederlands patisserieteam (wedstrijdteam). De bonbons zijn van laFeve uit Maastricht, zij leveren aan 35 Michelinster restaurants in Europa, de absolute top! De kroketten en bitterballen die wij verkopen komen van Terschelling onder de naam Eilander Croquet, Terschellings rund, truffel en Noordzee garnaal. De bij ons exclusief verkrijgbare champagnes van G.M. Gobillard et Fils kenmerken zich door de constante kwaliteit. Vele malen vielen de champagnes in de gouden en zilveren prijzen en is Hautvillers met zijn voormalige abdij. De plek waar de grote keldermeester Dom Pérignon rond 1681 de eerste champagneparels deed fonkelen. Hier komen deze champagnes vandaan. het beeldmerk van Dom Perignon mag alleen door J.M. Gobillard et Fils gevoerd worden. De Dom was rechtsreeks verbonden met dit chateau. Op dit evenement kunt U kennis maken met al deze exclusieve producten. Puur & Passie ijs en patisserie staat voor uitmuntende kwaliteit en is gevestigd aan de Voorstraat 116 in Egmond aan Zee. 

www.puurpassie-ijs.nl

Onze sponsoren

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Tickets

U kunt uw tickets via onderstaande link online bestellen

Bestellen